9 Μαρ 2013

Δήμος Κορινθίων: Η λεηλασία του δήμου και των συμπολιτών μας απο τις συμμορίες θα πρέπει να λάβουν τέλος"



Σε μια άνευ προηγουμένου λεηλασία των εγκαταστάσεων στις πηγές της Στυμφαλίας απο όπου υδρεύεται η Κόρινθος προέβησαν κάποιοι, γεγονός που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ύδρευση πολλών νοικοκυριών. Με μια ανακοίνωση του ο δήμος καταγγέλει τα εξής : 

"Ο Δήμος Κορινθίων μετά από πολλές προσπάθειες....

 

  και συντονισμένες ενέργειες κατόρθωσε να υδρεύσει με πόσιμο νερό την Κόρινθο και να εκπληρώσει την υπόσχεση που είχε δώσει στους συμπολίτες μας  ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις για ποιοτικό και πόσιμο νερό όλο το έτος.
Κάποιοι όμως    σήμερα επιδόθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου λεηλασία των εγκαταστάσεων, κόστους χιλιάδων ευρώ, που βρίσκονται στις πηγές της Στυμφαλίας, απ΄ όπου υδρεύεται  η πόλη της Κορίνθου, καθιστώντας  έτσι προβληματική την τροφοδοσία  νερού προς τα νοικοκυριά. 
Τα τελευταία χρόνια συμμορίες, αφαιρούν καλώδια, αντλίες, φρεάτια ομβρίων μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό  όχι μόνο από τις εγκαταστάσεις του Δήμου μας, αλλά και από τις περιουσίες των συμπολιτών μας, δημιουργώντας έτσι ένα αρνητικό κλίμα για επενδυτική δραστηριότητα  στη πόλη και στον Δήμο μας.
Η Δημοτική Αρχή και οι φορολογούμενοι συνδημότες μας, επιθυμούν την άμεση επιβολή της τάξης  απαιτούν απο την πολιτεία    τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ο Δήμος  και οι συμπολίτες μας αδυνατούν να κατανοήσουν την τακτική  και την αδυναμία  των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών να λύσουν ένα θέμα που αφορά την εγκληματική συμπεριφορά λίγων ατόμων που κλέβουν και λίγων επιχειρήσεων που διακινούν τα κλοπιμαία. των. Αληθεύει ότι σε μια περίπτωση πρόσφατα αφέθηκαν με ευθύνη της εισαγγελίας ελεύθεροι οι δράστες και μαζί και τα εργαλεία τους (οξυγόνα ασετιλίνη κλπ);