18 Απρ 2013

Ξεκινάει σήμερα η 3ήμερη Έκθεση των παιδιών του 5ου Δημοτικού σχολείου Κορίνθου.


Μια έκθεση που δεν πρέπει να χάσετε!!! Μια έκθεση ζωγραφικής που έχει να μας "πει" και να μας "δώσει" πολλά! Μια έκθεση πλαισιωμένη από τη φρεσκάδα της νεανικής καλλιτεχνικής δημιουργίας των μικρών μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, το ταλέντο της εικαστικού Καλής Νικολόυ και το μεράκι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Μια έκθεση που τα έχει όλα! Ο ήχος, η  εικόνα, η ζωγραφική, το παραμύθι, η εγκατάσταση, η παρουσίαση, οι δραστηριότητες, ο εθελοντισμός και η προσφορά, τα υλικά και ο χώρος...
 

όλα μαζί δημιουργούν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, που κερδίζει τον επισκέπτη από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Οι δυσκολίες πολλές, τα χρήματα πολύ λίγα, οι καιροί δύσκολοι κι όμως όλα συνδυασμένα  μοναδικά, δίνοντας μια  εκπληκτική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστές είναι η παιδική αθωότητα και το νερό. Το νερό που είναι ζωή και τα παιδιά που με αυτά συνεχίζεται η ζωή.
Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.
 Ένα μεγάλο Μπράβο στη εικαστικό Καλή Νικολού, που δεν διστάζει να  πειραματίζεται. Που πρωτοπορεί και που δεν σταματά να ψάχνει για  καινούργιους τρόπους και δρόμους έκφρασης της τέχνης.




Η  έκθεση που  θα διαρκέσει τρεις ημέρες, 18-19-20 Απριλίου, θα είναι ανοιχτή για το κοινό πρωί και απόγευμα  και η είσοδος για τους συμπολίτες μας  θα είναι ελεύθερη. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα στις 20:00 και το Σάββατο 20-4-2013 μέσα στο χώρο της έκθεσης θα προβληθεί η βραβευμένη ταινία ντοκιμαντέρ «Πωλείται Ζωή» της σειράς ντοκιμαντέρ Εξάντας του Γιώργου Αυγερόπουλου, Small Planet - ΕΡΤ ©.