2 Μαΐ 2013

Η απάντηση του δήμου Κορινθίων στην Κίνηση Πολιτών


Ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός  όταν  έλαβε  γνώση των καταγγελιών για συμμετοχή οχήματος του δήμου σε εργασίες ιδιώτη ,έδωσε αμέσως εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν ενδελεχή έρευνα για το γεγονός, ζητώντας ταυτόχρονα από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο την παραδειγματική τιμωρία όσων με τον οποιοδήποτε τρόπο εμπλέκονται στην ενέργεια αυτή....
 

 Αμέσως μετά το Πάσχα θα έχει ολοκληρωθεί η διοικητική έρευνα που διεξάγεται και θα αποδοθούν οι ευθύνες όπου ανήκουν.
 
Η Κίνηση Πολιτών για μία ακόμα φορά δεν μπήκε στον κόπο να ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και για τον έλεγχο και για τις ενέργειες του δημάρχου. Αν το είχε κάνει θα ήξερε ότι  το όχημα του δήμου βρέθηκε στον ιδιωτικό χώρο εκτός ωραρίου και ήταν με προσωπική ευθύνη υπαλλήλου που ήδη έχει κληθεί να απολογηθεί.
Η Κίνηση Πολιτών ζητά να τιμωρήσουμε τον υπάλληλο χωρίς να του δώσουμε το συνταγματικό του δικαίωμα να απολογηθεί;
Αυτό προτείνει στον δήμαρχο;
Ο Αλέξανδρος Πνευματικός  δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα υπερασπίζεται με κάθε τρόπο την νομιμότητα και θα έπρεπε να είχαν ήδη αντιληφθεί,«οι μόνιμοι  αυτόκλητοι διώκτες του» ότι δεν χαρίζεται σε κανένα. Όποιος και αν είναι αυτός.
Οι Κορίνθιοι αναγνωρίζουν ότι η δημοτική αρχή σέβεται και τιμά τα χρήματα τους.
Τα κάνει έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους και στέκεται αρωγός στην δύσκολη εποχή που περνάμε. Ούτε μισό ευρώ δεν πάει χαμένο στην Κόρινθο.
Ξέρουν πολύ καλά οι συμπολίτες μας ότι ο δήμος  τους αποτελεί πρότυπο νοικοκυριού και σοβαρότητας και δεν θα εμπλακεί ποτέ όσο είναι δήμαρχος ο Αλέξανδρος Πνευματικός σε καμία χαριστική πράξη και για κανένα. Χωρίς διακρίσεις τηρείται ο νόμος για όλους.
Δεν είναι τυχαίες οι επιθέσεις που δέχεται  ακριβώς γιατί δεν κάνει χαριστικές πράξεις στους…»αδιάφθορους διώκτες μας»…
Για τα αποτελέσματα της διοικητικής έρευνας θα ενημερωθεί άμεσα  το δημοτικό συμβούλιο.