3 Οκτ 2015

Το «γκλάμορους» της γαλάζιας προεδρικής εκλογής - της Τζένης Σουκαρά


Λίγες ώρες πριν την λήξη της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΝΔ και ως φαίνεται, θα έχουμε στην πασαρέλα Μειμαράκη, Μητσοτάκη, Τζιτζικώστα αλλά και  του  καταϊδρωμένου Άδωνι, ο οποίος εν τέλει βρήκε τις 6 υπογραφές μετά μεγάλου μαραθωνίου στην Συγγρού...
αλλά  και εράνου αγάπης αλλά καθότι καθυστερημένος και αναμαλλιασμένος παρολίγον   να μην ανέβει την σκάλα της ομορφιάς!

Δεν ξέρω τι θα κάνουν αγάπη μου οι λοιποί, αλλά ας έχουμε μια συγκρότηση εμείς το ακροατήριο και ας μην παρασυρόμεθα από τις σειρήνες και τα υπόλοιπα!

Ο Μειμαράκης θα χτίσει, ο Μητσοτάκης θα τα αλλάξει όλα, ο Άδωνις θα κερδίσει -κι εδώ προβλέπω το γαλάζιο μεταναστευτικό να είναι μεγαλύτερο από αυτό της Συρίας.

Πληροφορίες διακριτικές ωστόσο θέλουν, σήμερα 2 Οκτωβρίου, σημείωσέ το γαλάζιε πατριώτη, να είναι αποφράδα ημέρα για τους παραπάνω, καθότι εχθές το βράδυ προσγειώθηκε εν Αθήναις  ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης που «πάει με όλα», ο οποίος αναμένεται να κάνει γνωστές τις σοβαρές του προθέσεις.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να σημειωθεί πως έχει πάντα σοβαρές προθέσεις και συγκροτημένες προπάντων! Δεν τις εκφράζει για να μην του τις κλέψουν, αλλά αφήνει το ακροατήριο του να φαντασιωθεί!

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται απανωτά τηλεφωνήματα από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για να κατέβει υποψήφιος για την αρχηγία, να σώσει το κόμμα από τον διασυρμό, να το βάλει ξανά στα σαλόνια, γιατί από τα σουβλατζίδικα και τα τσιπουράδικα τελευταίως πλαδάρεψε, έγινε ντίρλα και παραπαίει! Δεν το αναγνωρίζει, σου λέω, η κοσμική πολιτική  ελίτ!

Ο ίδιος δείχνει να είναι ιδιαίτερα διστακτικός, ξέρεις με εκείνο το δεξιό κατά προτίμηση  προφίλ που συλλογάται.

Όμως το περιβάλλον   του Δημήτρη Αβραμόπουλου- που τελευταίως ψεκάζεται με το τελευταίο άρωμα γνωστού οίκου καλλυντικών λόγω των συνεχών εισροών μεταναστών προσφύγων που μπερδεύουν την ατμόσφαιρα και δεν μπορεί ο Επίτροπος να εξετάσει το θέμα ενδελεχώς- αναφέρει πως το χαρτοφυλάκιο που έχει είναι, ίσως, σήμερα το σημαντικότερο χαρτοφυλάκιο λόγω του προσφυγικού ζητήματος που έχει προκύψει με τη Συρία. Κι όπως αντιλαμβάνεσαι πατριώτη πρέπει το πρόβλημα να το λύσει! Διότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος όλα τα λύνει και τα δένει, από όπου  και εάν περνάει.
Ο Δημήτρης  Αβραμόπουλος δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει τη μάχη αυτή την σίγουρη για να ξεκινήσει μια άλλη αβέβαιη!

Την  ίδια ώρα οι πιέσεις από γαλάζια στελέχη είναι «ασφυκτικές» σε σημείο παρενόχλησης!

Τα πιστά του στελέχη, ως γνήσιοι οπαδοί, ήδη  ετοιμάζουν εξέδρα να ανέβει και να πατήσει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Σημειωτέον: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ξέρει τένις, ξέρει και μπάλα!  Ομιλεί άπταιστα την αγγλική, φορά γραβάτα και μνημόνιο δεν έχει αγγίξει διότι του είναι περιττό.

Δεν γνωρίζω γαλάζιε αναγνώστη μου εάν θα είναι υποψήφιος τελικώς ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, γιατί αυτή η μάχη θα έχει κόπο πολύ και θα χαλάσει το μαλλί!

Ούτε γνωρίζω ποιοι τελικώς θα πέσουν ηρωικά στις εσωκομματικές εκκαθαρίσεις. Σίγουρα, όμως, θα υπάρξει κατόπιν μνημείο πεσόντων προς αποκατάσταση της όποιας δυσαρέσκειας! Η παράδοση του κόμματος αυτό απαιτεί.

Παρά ταύτα  ο Καμμένος με κεντρίζει που παίζει με τους γρίφους και τη γαλάζια μονταζιέρα και δεν με αφήνει να ζήσω το γκλάμορους της προεδρικής εκλογής!

Ποιος ο δελφίνος που ψήφισε Ποτάμι; Ψήφισε μόνο αυτός Ποτάμι ή και το σόι του; Και εάν είχε μεγάλο σόι μήπως «φάει» τη θέση του Σταύρου που τώρα μπάζει ποταμίσια νερά; Λέω τώρα εγώ που για όλους νοιάζομαι!  Ποιος «ο πρώην» που  έβαλε τον Λεβέντη στη Βουλή; Ο προσφάτως αποσυρθείς; Ή ο προ πολλού παραιτημένος; Κι εν τέλει, πείτε μου,»Ποιος είναι ο Παπαμιχαήλ κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια;»

Πείτε το, πρόεδρε, γιατί έχουμε και δουλειές. Δεν είμαστε Ποσειδώνιο που όποτε θέλεις το ανοίγεις και ακούς τον Πλούταρχο πριβέ!!!! Άκου πριβέ! Ήμαρτον! «Μήπως σου ζήτησα πολλά» και για αυτό δεν με πήρες μαζί σου;

Κι εσύ Νικήτα, αγάπη μου, δεν ήξερες ποτέ πως στα καλλιστεία βασικό ρόλο παίζουν οι χορηγίες;

Νόμος!


ΑΙΧΜΙ.GR