16 Ιουν 2016

Τελικά δεν παραιτήθηκαν

  
by To Skouliki Tom
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Σύνταγμα η πολυαναμενόμενη συγκέντρωση των Παραιτηθίστας, αφού ο κόσμος ξεπέρασε άνετα σε προσέλευση αγώνα κέρλινγκ του Γ' τοπικού πρωταθλήματος Αρμενίτσας.

Οι παθιασμένοι Παραιτηθίστας είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται από νωρίς, για να...


 θαυμάσουν τα αξιοθέατα και να βγουν φωτογραφίες με τους τσολιάδες, αφού η τελευταία φορά που είχαν βρεθεί στο Σύνταγμα, ήταν στην προεκλογική ομιλία του Μητσοτάκη το 1985.

Οι ώρες περνούσαν αλλά ο κόσμος δεν έλεγε να μαζευτεί, οπότε οι Παραιτηθίστας ξεκίνησαν να ξεκολλάνε τσίχλες από τα πλακάκια και να κάνουν σκιά στα δέντρα, αφού οι Ατενίστας είχαν ρεπό και η πλατεία έπρεπε να γίνει λαμπίκο, για τα 28 εκατομμύρια τουρίστες που θα μας επισκεφτούν και φέτος.

Ξαφνικά, μέσα από τα δέντρα εμφανίστηκε ο Θάνος Τζήμερος με μια ντουντούκα στο χέρι, αλλά οι Παραιτηθίστας δεν ήξεραν πώς να τη χρησιμοποιήσουν, οπότε η ντουντούκα κατέληξε κατά λάθος στον κ.....ο του Θάνου Τζήμερου, όπου είναι και η σωστή θέση της.

Οι απρόσμενες αφίξεις ακομμάτιστων στελεχών κομμάτων συνεχίστηκαν αμείωτα, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να συναρπάζει γριές και γέρους, ενώ πλακώθηκε και στις σέλφι με την ελπίδα αυτής της χώρας, που είναι η νεολέρα της.

Εν τω μεταξύ, πρέπει να έχεις αποτύχει πλήρως στη ζωή σου, για να υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα να κάνεις, αλλά εσύ να επιλέγεις να βγεις σέλφι με τον Άδωνι.

Μπροστά στη Βουλή βρέθηκαν και αρκετοί γέννημα-θρέμμα Λονδρέζοι, που παρακαλούσαν τους συμπατριώτες τους να μην εγκαταλείψουν την αγκαλιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης κρατώντας επαναστατικά πλακάτ No Brexit και φορώντας μπλούζες Union Jack με στάμπα Please don't leave us, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα οι δημοσκοπήσεις στην Μεγάλη Βρετανία να ανατραπούν και το ΝΑΙ να πάρει κεφάλι 352 μονάδων.

Γύρω στις 9 το βράδυ όλα κυλούσαν ήσυχα, όταν κάποιος ενημέρωσε τους Παραιτηθίστας, ότι το μετρό, που είναι δυο βήματα πιο πέρα, έχει στάση εργασίας και ήταν μοναδική ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους βόλτα με το μεγαλύτερο έργο του ΠΑΣΟΚ, οπότε η πλατεία άδειασε κι έμεινε μόνος ο Θανάσης Χειμωνάς να φωνάζει "Αντε γαμίδια" στα περιστέρια.

Οι διοργανωτές του Παραιτηθείτε δήλωσαν ευχαριστημένοι από την επιτυχία της συγκέντρωσης κι αυτό είναι πολύ σωστό, αφού άλλα 2-3 τέτοια Παραιτηθείτε και ο Αλέξης Τσίπρας θα ιδρύσει τη Χιλιόχρονη Συριζοκρατία.

Οι Παραιτηθίστας ζητούσαν από τον Αλέξη Τσίπρα να πάει σπίτι του αλλά ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει σπίτι, αφού σπίτι του είναι ο δρόμος και τραγούδι του ο πόνος, ενώ αντιστάθηκε και στον πειρασμό να παραιτηθεί, αφού είναι παραιτημένος από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την εξουσία και η χώρα κυβερνάται από τα 2Β, δηλαδή τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο.

Η επόμενη συγκέντρωση των Παραιτηθίστας σχεδιάζεται να γίνει άμεσα, ενώ το μοναδικό event που μοιάζει ικανό να την ξεπεράσει σε γραφικότητα, είναι η συγκέντρωση στις 5 Ιουλίου για τον 1 χρόνο μετά το περήφανο ΟΧΙ, που κατέληξε σε ξεφτιλισμένο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Άλλη μια απόδειξη ότι ο κόσμος του facebook, όπου μερικά παρεάκια αλληλοαποθεώνονται και αλληλοχειροκροτούνται, δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο της πραγματικότητας. Θέλει λαό και θέλει θέληση, για να πέσει μια κυβέρνηση. Κι εμείς δεν έχουμε τίποτα από τα τρία. Προτεκτοράτο).

(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: Είδα το βίντεο με τον τσακωμό για την τιμή της κρέπας και διάβασα τα ειρωνικά σχόλια που γράφτηκαν για το παιδί. Πέρα από την πολιτική αμορφωσιά του παιδιού, η οποία είναι προφανής, εγώ βλέπω κι ένα παιδί σε απόγνωση, που έχει κλατάρει τελείως, που δε μπορεί να ερμηνεύσει όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του και τα λέει όπως να 'ναι. Παρόλα αυτά έχει περιθώρια βελτίωσης. Αυτοί που τον κράζουν με τέτοιους χαρακτηρισμούς όχι. Είναι τελειωμένοι. Τόσο επιεικείς με αυτούς που τους γαμάνε τη ζωή και τόσο αυστηροί με τον διπλανό τους. Ουστ πατσαβουράκια!)

Προσληφθείτε στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges


ΠΗΓΗ: TheThreeMooges