27 Μαρ 2018

Εντοπίσθηκε κοριός, ύποπτος και σκοτεινός!


Της Τζένης Σουκαρά 
Kατάλαβες αγαπητέ μου;
Δεν έχουμε μόνο κουνούπια , έχουμε και κοριούς!
Και αν υποψιαστώ ότι θα γεμίσουμε κορέους  στις αρχές της ανοίξεως ,δίχως να προλαβαίνουμε  κορεοκτονία θα με πιάσει τρέλα!..

Μάλιστα αγαπητέ μου! Οι κοριοί κτύπησαν την Μεσσηνία! Το είπε και η αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, πως έφερε συνεργείο να διενεργήσει έρευνα για τους κοριούς , που έχουν εισέλθει στα τηλέφωνά της και παρολίγον να εισβάλουν και να προσβάλλουν το τύμπανο τους αυτιού της!
Μόλις η είδηση έγινε γνωστή, «κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει» ανέκραξε φεισμπουκικά ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου ,Λάκων ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ.
Του ενθύμισε κάποια εισβολή κοριών στα δικά του τηλεφωνικά συμπλέγματα; Και πώς ψέκασε και εξαφανίστηκαν , είναι καλό να μας πει..
Μια απλή ενθύμηση ήταν ,μας είπε, αλλά το επιστημονικό συμπέρασμα είναι πως ο κοριός αγαπά τη Νότια Πελοπόννησο. Εκτός και εαν έχει εκπαιδευτεί των υπολοίπων το αυτί και δεν παίρνει είδηση απο κοριούς!Επομένως , κοριός – αυτί κάνουν απρόσκοπτα την δουλειά τους!
«Έχουμε κοριούς και διεξάγεται έρευνα!» είπε η κ. Αλιφέρη ,και αυτομάτως σκέφτηκα γιατί το ανακοινώνει εν ώρα ερεύνης;
Για να το ακούσει ο κοριός και να λάβει τα μέτρα του;
Για να το ακούσει ο κοριός και να τον πιάσει κρύος ιδρώτας ;
Για να το ακούσουν οι κοριοί της Επικράτειας και να σοβαρευτούν;
Και ερωτώ:Γιατί κοριούς στη κ. Αλιφέρη κι όχι στον Πελοπίδα; Είναι πιο γοητευτική; Είναι πιο επικίνδυνη; Είναι πιο γλυκοαίματη;
Γιατί κοριούς στην κ. Αλιφέρη και όχι στο Χειβιδόπουλο βρε αδελφε;
Στην Εθνάρχου Μακαρίου παρακολουθούν το φαινόμενο!
Και γιατί τέτοια πρεμούρα; Περιφέρεια πιλότος είμαστε αγαπητή στην κωνωποκτονία  και επομένως επι παντός ενοχλητικού ζωυφίου! Πάρε Πέτρο εξολοθρευτή  και έρχεταιιιιιι!Μην πιάσουμε και κορέους!


moriasnews.gr 20-3-18