27 Μαρ 2018

#Η φωνή της λογικής# και η οσμή του ονείρου#


Κοινοποιώ για να ακουστεί η φωνή της λογικής, που εν προκειμένω είναι βαριά και μπεσαλίδικη! 
Κοινοποιώ για το μάθουν όλοι και εγώ προσωπικά να το εμπεδώσω στα νοητικά μου κύτταρα ,γι αυτό και το αναμεταδίδω ακόμα και με τυφλό σύστημα γραφομηχανής!
Κοινοποιώ....


για να ακουστεί η φωνή της λογικής αγαπητέ μου, κάνω hasdag #Καμπόσος #Δήμαρχος #Άργους #Μυκηνών #ΔημήτρηςΚαμπόσος#Μακεδονία – Macedonia “Ελλάδα” Makedonia Hellas #MacedoniaIsGreek #WeAreMacedonia.
Κοινοποιώ για να ακουστεί η φωνή του δημάρχου Άργους Μυκηνών απο άκρη σε άκρη, στα πέρατα του κόσμου,να μάθουν όλοι οι ομογενείς ,οι φιλέλληνες, οι απανταχού Αργείοι πως η Μακεδονία είναι ελληνική, ενώ στην Αθήνα κατέβηκαν οι μπαχαλάκηδες και σπάνε τις βιτρίνες του κοσμάκη. Να μάθει όλη η οικουμένη πως λίγες ημέρες απέμειναν στην θλιβερή αυτή κυβέρνηση , διότι αν μείνει παραπάνω απο ότι έχει προβλέψει ο δήμαρχος μου θα μας πάρουν την Μακεδονία και δεν θα το πάρουμε χαμπάρι διότι όλοι θα έχουμε μαστουρώσει απο την χασισοφυτείες που νομίμως θα φτιαχτούν!
“Θα πλακωθούμε όλοι στα χάχα και θα είμαστε ευτυχισμένοι , θα δείτε γέλια στους δρόμους ,θα δείτε χαρά ,θα δείτε πρόσωπα να λάμπουν!” είπε ο δήμαρχος και αυτό με συνεπήρε εμένα την αδαή, μέχρι να με ξυπνήσει η βροντώδης φωνή της λογικής :” Ρε δεν ντρέπεστε καθόλου; Ποιες φυτείες θα φτιάξετε; 50 χιλιάδες στρέμματα για να καλλιεργηθεί χασίσι.Δεν ντρέπεστε λίγο; Κατ αρχήν θα μπούνε μέσα και θα το λεηλατήσουν .Ο κόσμος θα παίρνει ένα κομμάτι για το σπίτι. Ποιες φυτείες θα μείνουν; Θα τις φιλάτε με όπλα; Εδώ είναι κλαυσίγελος.”
Δεν ξέρω εαν η Ελλάς γίνει Κολομβία, αλλά διαβεβαιώ πως ο δήμος Άργους Μυκηνών , η γενέτειρα πόλη του σογιού του Μεγάλου Αλεξάνδρου ποτέ δεν θα γίνει ένας τεράστιος μπάφος!
Το διαβεβαιώνει με κάθε τρόπο ο δήμαρχος της περιοχής ,που τελευταίως έχω την αίσθηση πως τον στενεύουν τα όρια και οι υποχρεώσεις του δημαρχιακού του θώκου, καθότι οι ιδέες και τα κελεύσματα της πατρίδος άλλα.Κοινώς “τώρα για πλατείες θα μιλάμε;” Για τα συνέδρια της παραγωγικής ανασυγκρότησης , ή για αυτούς που μας τους φόρτωσαν ,όπως λέει χαρακτηριστικά χωρίς καμία επιτήρηση, φύλαξη ή επιστροφή!
Δημαρχέ μου, μπάσα και μπεσαλίδικη φωνή της λογικής, κάποιο σχόλιο για τα απορρίμματα θα κάνεις; 
Ή το αφήνεις για τον επόμενο;
Τζένη Σουκαρά

moriasnews.gr