27 Μαρ 2018

«Εγώ θα ρίξω την κιλοβατώρα»


Αυτά είναι! Να είσαι Περιφερειάρχης, να πασχίζεις για την Περιφέρειά σου και να έρχονται οι κοινοβουλευτικοί της γενέτειράς σου και να σου βγαίνουν «από αριστερά» και να οι οικειοπούνται τον ιδρώτα σου!
Ε! όχι! Δεν το θέλει και ο Θεός!
Εν προκειμένω, είσαι ο Τατούλης, προσπαθείς για την έκπτωση του τιμολογίου του ρεύματος της Μεγαλόπολης και της Αρκαδίας....


γενικότερα ,μιλάς με Σταθάκη (κάτσε καλά!) , μιλάς με Υπουργεία των Οικονομικών και …ΔΕΗκαι σου έρχονται «οι πληβείοι» κοινοβουλευτικοί να πουν στο λαό πως προσπαθούν να χαμηλώσουν την…κιλοβατώρα!!!!
Τους πήρε και τους σήκωσε!
Έχει πάρει γιαταγάνι ο Πέτρος και τους καραδοκεί στου Τριποτάμου τα στενά!
Έρχονται εκλογές γαρ και «δεν έχει πλέον τα δικά μου δικά σου σύντροφοι!»
Ο καθείς την δουλειά του .Κι εσείς ,εν ολίγοις, το νομοθετικό σας έργο.
Τι να κάνει και ο δόλιος κοινοβουλευτικός θα μου πεις ;
Βαρέθηκε να υπογράφει πολυνομοσχέδια. Σου λέει πρέπει να με δει η περιφέρειά μου, να κτυπήσω κανέναν ώμο, να κάνω ένα κεφαλοκείδωμα από τρελή χαρά που αντίκρισα συγχωριανό στα 2 μέτρα.Αλλά εδώ έχουν μπει σύννορα !
Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε!
Αντί να συνεισφέρουν όλοι για την πρόοδο του τόπου , εδώ μαλώνουν ..για το ποιος θα συμβάλλει στην μείωση της κιλοβατώρας!
Διαβάστε προειδοποιητικό δελτίου του Περιφερειάρχου..
«Οι κύριοι Βουλευτές είναι ξεκάθαρο ότι συνεχίζουν την ίδια τακτική. Με δηλώσεις τους εκ των υστέρων προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες για το ενδιαφέρον τους.
Το θέμα της έκπτωσης του τιμολογίου ρεύματος για τη Μεγαλόπολη και την Αρκαδία συνολικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το έχει επανειλημμένα διαβουλευθεί με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης και τους αρμόδιους Υπουργούς εδώ και μήνες.
Τελευταία το έθεσε εκ νέου, μαζί με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης, στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη κατά τη συνάντησή τους τον Οκτώβριο του 2017 για τη μετεγκατάσταση του Τριποτάμου και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα συμπεριληφθεί η Μεγαλόπολη και ότι θα γίνει προσπάθεια να συμπεριληφθεί το σύνολο της Αρκαδίας.
Η διεκδίκηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την Αρκαδία παραμένει ενεργή και για το λόγο αυτό υπάρχει διαρκής συνεργασία με τα Υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών και τη ΔΕΗ.
Οι κύριοι Βουλευτές οφείλουν να εκπληρώνουν την ευθύνη τους και να βρίσκονται στη Βουλή όταν απαιτείται και όχι εκ των υστέρων να επιδεικνύουν όψιμο και άνευ ουσίας ενδιαφέρον μέσα από δελτία τύπου.»

Τζ.Σουκ.

MORIASNEWS.GR